Hirdetés

Egy friss szivárgásnak köszönhetően egy S Pen-nel ellátott Samsung táblagép használati utasítására derült fény. Az eddig ismeretlen tablet modell száma SM-P580/P585 lesz majd. A két típusszám közül az egyik csak Wi-Fi-s modellt, míg a másik pedig a mobilinternetet is kezelő készüléket azonosítja.

Upcoming-Samsung-tablet-with-S-Pen-supportUpcoming-Samsung-tablet-with-S-Pen-support (2)Upcoming-Samsung-tablet-with-S-Pen-support (1)A használati utasításon szereplő készülék nagyban hasonlít az idén év elején bemutatott középkategóriás Galaxy Tab A 10.1-hez. Állítólag nem csak a kinézet, hanem a specifikációk is nagyban hasonlítani fognak, hiszen ezek a táblagépek is egy 10,1 hüvelykes 1920 x 1200 pixel felbontású kijelzővel és Exynos 7870 nyolcmagos processzorral érkeznek majd. Így a fő különbség a készülék aljából előhúzató S Pen lesz.

Upcoming-Samsung-tablet-with-S-Pen-support (5)Upcoming-Samsung-tablet-with-S-Pen-support (4)Upcoming-Samsung-tablet-with-S-Pen-support (3)
A közelgő tablet ára és bemutatásának időpontja nem ismert, de nincs kizárva, hogy a pár hét múlva rendezendő IFA 2016 kiállításon többet megtudunk majd a készülékről.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több mint 10 éve foglalkozom újságírással tech témakörben. Ha nem írok, akkor hobbi szinten e-sport játékokkal játszok.