Hirdetés

Még elég messze vagyunk attól, hogy az Apple bemutassa legújabb mobiljait, ennek ellenére minden héten lehet olvasni apróságokat, miben is újulhatnak meg a készülékek. Annyit már most sejthetünk, hogy 2019-ben még nem lesz 5G-s iPhone, ennek elég egyszerű oka van, pár napja sikerült megegyezniük a Qualcommal, akik majd az 5G-s chipek beszállítói lehetnek. Most a 2019-es XR modellről látott napvilágot néhány fotó, renderkép.

forrás: @OnLeaks @Pricebaba

Eddig is sejtettük, hogy az idei XR várhatóan duál kamerás megoldásra vált, a megvalósítás mégis kicsit eltér attól, amit mindeddig gondoltunk. A kikerült képek szerint hasonlóan nagy kameraszigete lehet, mint a nagyobb testvéreinek, amelyek állítólag 3 kamerával lesznek felszerelve.

Az új szenzorokról még nincs információnk, de nagy rá az esély, hogy egy hagyományos és egy telefotó vagy egy széles látószögű egységet kapnak majd. Nektek tetszene, ha így nézne ki a 2019-es iPhone XR?

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.