A HP a napokban mutatta be a DeskJet All-in-One nyomtatókat. Az új nyomtató multifunkciós, vezeték nélküli kapcsolatra képes, ezáltal megkönnyítve a felhasználók online tevékenységeit. Az újratervezett HP DeskJet 3720 feleakkora, mint a kategória más készülékei. A nyomtatókészülék egyszerűen csatlakoztatható mobileszközhöz is. A HP DeskJet 3720 várhatóan ősszel érkezik majd hazánkba. Egyenlőre csak élénk kék színben lesz kapható, azonban később más színekben is elérhető lesz a készülék.

HP_Deskjet_3720_4 HP_Deskjet_3720_1

A HP All-in-One Remote mobilapplikáció segítségével könnyebbé teszi az eszközről indított nyomtatást, valamint a másolás és a vezetéknélküli szkennelés is egyszerűbben kezelhető. Az alkalmazás természetesen ingyenes, Apple-, Android és Windows operációs rendszerű eszközökön is elérhető.
A Wi-Fi Direct-nek köszönhetően az eszköz azonnal csatlakozik a nyomtatóhoz.
A HP egy 4×5 méretű fotópapírt is kínál a felhasználóknak, amelyet a közösségi média tartalmazihoz tervezték.

HP_Deskjet_3720_2 HP_Deskjet_3720_5 HP_Deskjet_3720_3

Egy másik alkalmazás, a HP Printbot lehetővé teszi, hogy a Facebook Messengerből azonnal küldhetők papírra a tartalmak, valamint még képes az előzmények újranyomtatására és a szükséges cserekellékek is megrendelhetők.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: