Az 5 colos, HD felbontású Lenovo VIBE P1m okostelefon az átlagosnál kétszer akkora akkumulátort kapott, így akár az akku időtartalma kétszer akkora üzemidővel rendelkezik, mint az átlagos akkumulátorral rendelkező okostelefonok.
Az akkumulátor mérete 4000 milliamperóra, így biztosak lehetünk abban, hogy az átlagos akkumulátoroknál jóval több üzemidőt biztosít a készülék. Sokaknak hamar lemerül a telefonjuk, nem bír egy napot sem. Akik ezzel a problémával küszködnek, azoknak főként ajánlott az új Lenovo készülék.
Az új okostelefon egy külön gombot is kapott, amelyet ha bekapcsolunk aktiválódnak az energiatakarékossági funkciók. Hogy ez mit takar? Ilyenkor a telefon kikapcsol minden olyan szolgáltatást, amely feleslegesen merítené az akkumulátort. Emellett az új készüléket még egy gyorstöltési funkcióval is ellátták, amivel negyedórányi töltéssel négy órányi telefonbeszélgetéshez elegendő energia kerül a készülék akkumulátorába.

Mindezek mellett még a telefonon találhatunk egy USB on-the-go csatlakozót, amivel lehetőség van egy USB OTG kábel segítségével feltölteni egy másik telefont vagy akár egy mp3-lejátszót.

A készüléket egy víztaszító réteg fedi, amely lepergeti az esőcseppet, folyadékot a kijelző üvegéről és a hátlapról egyaránt.
A Lenovo VIBE P1m Android 5.1-es operációs rendszerrel fut, ezen kívül egy négymagos processzorral, illetve 2 gigabájt memóriával van felszerelve. A készülék képes akár 150Mbit/s-os sebességgel kapcsolódni a Hipernetre. Az előlapi kamerája 5 megapixeles, a hátlapi pedig 8 megapixellel lett ellátva. Alaptárhelye 16 gigabájt, de ez további 32 gigabájttal bővíthető microSD memóriakártyával.
A készüléket november 13-tól lehet a Telenor kínálatából megvásárolni. Két év hűségidővel, MyTariff M díjcsomaggal 25.990 forintért megvásárolható! (A MyTariff M díjcsomag havidíja 7490 forint.)

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: