2015.október 6-án, azaz kedden a Microsoft bemutatta új, saját gyártású eszközeit, amelyek Windows 10 operációs rendszerrel működnek majd, ezáltal még élvezhetőbbek lesznek a felhasználók számára az új készülékek. Lássuk milyen újdonságokkal rukkolt elő a cég.

Surface Book

Az új laptop leginkább a notebookra hasonlít, és ahogy az alábbi videón is láthatjuk rendkívül letisztult, szép külsőt kapott, aminek köszönhetően a használat minden egyes percét élvezhetjük.

Surface Pro 4

A Microsoft új csúcstabletje most még vékonyabb, ezáltal a súlya is jóval könnyebb lett, illetve gyorsaságban is veri az eddigi Surface Pro tableteket. A videón részletesebb leírást láthatunk az új tabletről.

Microsoft Band 2

A cég tavaly adta ki az első Band névre hallgató okosóráját, most pedig itt a Band 2. Az új óra természetesen okosabb elődjénél és a kivitelezése is sportosabb lett.

Lumia 950 és 950 XL

A Windows legújabb okostelefonjai a Lumia 950 és 950 XL nevet kapták. Nyilván az XL a méretében változik a sima 950 modelltől. A videóban részletes leírást láthatunk az új telefonok tudásáról.

Lumia 550

A Lumia 550 névre hallgató új windows telefon viszonylag az olcsó kategóriába fog tartozni, ami azt jelenti hogy Magyarországon 40-50 ezer forintért tudjuk majd megvásárolni szintén Windows 10 operációs rendszerrel.
Kijelzője 4.7 col, ami 720p felbontású. A telefon támogatja az LTE, azaz a 4G hálózatot. Beépített 8 gigabájtos tárhellyel rendelkezik, amely természetesen bővíthető, valamint 1 gigabájt RAM található benne.

lumia 550

Xbox One

Ezúttal az Xbox One is megkapta a Windows 10-es frissítést, amely firmware formában érkezik majd. Az Xbox One felhasználók az új operációs rendszer segítségével most még jobban élvezhetik a konzol kezelhetőségét, valamint sok extrát is tartalmaz majd a Windows 10.

Microsoft HoloLens

A Microsoft HoloLens egy virtuális valóságot bemutató eszköz, amely játékok nagyobb élvezetére lett kitalálva, azonban a tudományban is használható lesz majd.
A bemutató eseményen egy új demót is bemutattak hozzá, a Project XRAY-t, amit az alábbi videóban láthatunk.

MSHoloLens

Az új HoloLens eszközt elsőként nem játékosoknak, hanem a fejlesztőknek, szakmabelieknek adják majd ki, így körülbelül 3000 dollárba kerül majd, ami Magyarországon körülbelül 840 ezer forintba kerül majd.

forrás: blogs.windows.com

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: