A Vivo az elsők között jelentett be, majd dobott piacra teljes kijelzős készüléket, név szerint a Vivo NEX-et. Idén már a harmadik generációnál jár ez az okostelefon széria, melynek új tagjáról most képek kerültek ki.

A fenti videón a mobil külleméről szinte minden kiderül. A kijelző minden eddiginél jobban rá fog hajolni a készülék oldalaira. Ebből adódóan nem fogunk rajta találni hagyományos gombokat sem. A vízesés kijelzőről itt találtok részletesebb infókat.

Vino NEX 3Hardveresen is a felső kategóriából próbál kiharapni egy darabot a NEX 3. Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészlet, akár 12 GB memória és 512 GB tárhellyel ellátott verziók is piacra kerülnek. A motorikusan kiemelkedő előlapi elembe két kameraszenzor is beépítésre került. Hátul pedig az egyik kamera a Samsung ISOCELL GW1 64 MP-es új szenzora.

Arun Maini, aki MrWhosetheboss néven ismerős videós lehet a YouTube-ról, pedig már használhatta is az eszközt. Néhány dolgot még nem mondhatott el, hiszen a hivatalos leleplezés szeptember 16-án esedékes, de érdemes megnézni videóját.

Ti örülnétek, ha a magyar piacon is kapható lenne később a Vivo Nex 3?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!