Az iPhone 7-ről egyre több pletyka terjeng, ezekből egyik sem biztos, de ami annál biztosabb, hogy ősszel érkezik.
Ismét egy újabb tervrajz látott napvilágot. A terv azt mutatja, hogy az iPhone 7 kicsit vastagabb lesz az iPhone 6s-nél. Az iPhone 6s 7,1 mm, míg az új iPhone akár 7,15 mm vastag is lehet majd. A vastagsága mellett rövidebb és keskenyebb lehet a 6s-nél, de a képernyő mérete marad ugyanakkora.

Képernyőfotó 2016-07-07 - 13.45.18 Képernyőfotó 2016-07-07 - 13.45.20 Képernyőfotó 2016-07-07 - 13.45.23

A hátlapi rajzokon látható, hogy egy nagyobb kamera helyezkedik el a telefonon. A hátlapi terven még azt is láthatjuk, hogy a kamera közelebb helyezkedik el a telefon széléhez.
A tervrajz jól mutatja, hogy a jack csatlakozó nem kapott helyet, erről már korábban is olvashattunk, hogy valószínűleg nem lesz rajta jack-bemenet.

gsmarena_005Az antenna sáv is megváltozhat az új iPhone-on. A színekről is ment a találgatás, volt olyan pletyka, hogy akár mélykék színben is érkezhet, majd később ezt cáfolták azzal, hogy egy sötétebb szürke szín érkezik majd. Kiváncsian várom milyen színekben érkezhet majd az új modell.

Összességében a tervrajz azt mutatja, amit eddig is olvashattunk az iPhone 7-ről, de szeptemberben kiderül milyen is lesz valójában.

Hirdetés
FORRÁSGsmArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: