Hatalmas a mozgolódás a Samsung legújabb zászlóskészüléke körül, amely a Galaxy S6 névre hallgat. A készülék egyébként már mind a három szolgáltatónál előrendelhető, a Telenornál április 2 óta. A készülék április 17-től fogva megvásárolható is lesz Magyarországon. Mind a három szolgáltató különféle ajánlatokkal rukkolt elő ügyfeleinek, a Telenor például 6 hónapig ajándékba ad a készülékhez 1GB Hipernetet, ami olykor-olykor nagyon jól jöhet.

IMG_1003

Az S6 fejlesztése során a Samsung több hibába ütközött, ezen cikkünkben a legutóbbiról tudósítunk. A készüléknek elméletileg már teljesen kifejlesztettnek kellene lennie, hiszen a napokban már globálisan elérhető lesz. Hogy szemléltessünk egy hibát: az összes amerikai T-Mobile összekarcoltan kapta meg a készülékeket, valószínűleg ezek mind cserélve/javítva lesznek, vagy említhetnénk a sikertelen hajlítás tesztet is. Azonban a következő hiba globálisan jelentkezett:

Az okostelefon hátlapján lévő LED villanó képtelen abbahagyni a működését. A vaku még akkor is villan, amikor letiltjuk azt. Az XDA Developers felhasználói magára a LED-re gyanakodnak, hiszen többen jelentették, hogy a LED még a telefon kikapcsolt állapotában is világít, ami persze jelentősen befolyásolja az akksi üzemidejét.

IMG_1011

A dél-koreai gyártó már reagált az állításra: elismerték a hibát, és azt mondták hogy egy elkövetkező szoftverfrissítéssel javítani fogják azt. Ez azt jelenti tehát, hogy nem a hardverrel van a probléma, szóval ha esetleg van már egy Galaxy S6-od, nem kell feltétlen visszavinned a boltba.

Ezek után viccelődve elmondhatjuk: ,,A Samsung nem viccelt, betartotta ígéretét amikor azt mondta, hogy az S6 lesz a legvillogóbb a szériában.” 😀

Hirdetés
FORRÁSPhonearena.com
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.