Már írtunk korábban az új Facebook beta alkalmazásról, ami sok újdonságot rejt magában, mint például azt, hogy támogatni fogja a Full HD felbontást. Közben arról is lehetett hallani, hogy a Facebookhoz hasonlóan kijön egy rendes Youtube app is, ami már nem csak a böngészőben fogja megnyitni a Youtube weboldalt, hanem rendesen lesz alkalmazása, mint IOS vagy Android platformon.

youtube-wp-hero

Ez mind szép és jó, de arról volt szó, hogy csak Windows Phone 8-ra jön. Ennek hatására megindult a WP7 készülékek tulajdonosainak tömege, elkezdtek írni minden fórumra, mindenhova, hogy miért nem adják ki a Youtube kliens alkalmazást és a Fcebookot WP7-re is.

Erre Joe Belfiore megint Twitteren válaszolt nekünk:

joebelfioretweet

(A képen a szöveg magyarul: #WP7 tulajok: ne maradjatok le a tényről, az új #Youtube WP7-re is jön. Facebook (beta) is jön WP7-re, de egy kicsit később. Még más is jönni fog.)

Mi nagyon örülünk annak, hogy a Microsoft nem hagyja cserben ügyfeleit, foglalkozik még a “régi” készülékek tulajdonosaival is. Írunk arról, ha megjelenik.

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.