Hirdetés

A Zalman nemrég leplezte le az új Alpha2 termékcsaládját, mely nevéből adódóan a dél-koreai vállalat legújabb folyadékhűtéseit foglalja magában. A sorozat csúcsmodellje elődjét követve az Alpha2 36 nevet kapta. A gyártó új All in One rendszere nagy hűtőbordájával és három ARGB-s ventilátorával minden számítógépházban feltűnést fog kelteni.

A blokk fedelén egy kijelző is helyet kapott, amelyen a CPU aktuális hőmérsékletét követhetjük. Az adat forrása közvetlenül a BIOS, így az információ pontos, beállítása pedig nem igényel extra lépéseket. A Zalman új hűtőrendszerének szivattyúfedelét úgy tervezték, hogy 360 fokban elforgatható legyen, így a tulajdonosoknak sokkal nagyobb rugalmasságot kínál az új rendszer. A szivattyú egy innovatív túlterhelés-megelőző rendszerrel is rendelkezik, amely a hűtőfolyadék be- és kivezetésének szétválasztásával operál.

A Zalman ZM-AF120 ventilátorok sebességének szabályozása klasszikus PWM-vezérlővel történik, a rögzítéseken pedig gumipárnák kaptak helyet, amelyek minimalizálják a rezgésüket és csökkentik a működési zajt. A szóban forgó újdonság természetesen a legújabb AMD és Intel alapokkal (AM5 / LGA 1700) is kompatibilis, így az időtálló modern konfigurációkhoz jó választás lehet.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.