Két éve, hogy az Éhezők viadala véget ért és a filmek fergeteges sikere végett a stúdió igazgatója úgy gondolja kéne még forgatni pár különálló részt, ami akár előzménytörténet is lehetne.

Számtalan történet vár elmesélésre és mi készen is állunk, csak arra várunk, hogy a készítők eldöntsék mely sztorit vigyük vászonra. – mondta Jon Feltenheimer

Szinte minden rajongó meg volt elégedve a Jennifer Lawrence főszereplésével forgatott akciófilmmel nem különben a kritikusok. A széria vége fele az utóbbi közeg bár húzta a száját azért szépen hozott a konyhára a 2015-ös viadal is.

Ez még a jobbik eset. Lévén Jon, a Lionsgate CEO-ja szeretne több Alkonyat filmet is forgatni, azok ugyanis elmondása szerint sokkal sikeresebbek voltak. Ha a dollárszemmel nézzük a történetet, akkor az Alkonyat valóban jobban aratott, hiszen nevetséges büdzsével készültek el a filmek. Az első 3 filmet jóval 100 millió dollár alatt tartották és a következőkben sem rugaszkodtak annyira el a földtől. Nem úgy mint a viadalok, ahol a legalacsonyabb költség 78 millió volt, az is az első résznél, majd ugrottunk 100 millió fölé, így a bevétel sem volt olyan busás.

Nem tudjuk mikor szeretnének debütálni az első feldolgozásokkal, de látván a törekvést és azt, ahogyan kiszimatolták a pénz szagát, hamar eláraszthatnak bennünket a jó ízlés határait felborító előzmény és mi egyéb történetekkel.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.