Ismét akciót hirdet a Gearbest, a kedvezmény (egyik) kereszttüzében pedig nem más áll, mint az Uhans Max 2, ami egy 6,44 hüvelykes, Full HD IPS kijelzővel szerelt phablet, kimondottan a multimédiára kihegyezve. A teljesítményről a MediaTek MT6750T lapka gondoskodik, a nyolcmagos processzor magjai 1,5 GHz-en dolgoznak a megfelelő rendszersebesség érdekében.

A mobil 4 GB RAM-mal és 64 GB-os adattárolóval rendelkezik, ezáltal egyrészt az alkalmazások egyidejű futtatása sem okoz gondot, valamint maguknak a programoknak a tárolása sem. Az ujjlenyomat-olvasóval ellátott monstrum dupla hátlapi kamerát kapott, az egyik 13, a másik pedig 2 megapixeles, sőt, még az előlapon is ilyen kialakítású fényképezőpáros található, ami egyedülállónak mondható a kategóriában. Szelfizés? Nem lehet akadály.

A készülék akár 10 órányi videózást, valamint közel 20 órányi beszélgetést kibír egy feltöltéssel, hála a 4300 mAh-s akkumulátornak. Az Uhans Max 2 a mai kor igényeit is kielégíti, hiszen dual SIM-es, van benne 800 MHz-es, tehát B20-as frekvenciasávot támogató LTE, Bluetooth 4.0, A-GPS. Az Android 7.0-t futtató eszköz most 139,99 dollárért vásárolható meg akciósan, ez nagyjából 37 ezer forintot jelent.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt