Az iOS 13 hetedik bétájában is feltűnt egy kép, illetve a @SlashLeaks oldala is közzétett egy meghívót, amelyek nagyon egybevágnak. Úgy tűnik, idén szeptember 10-én, szerdán tartja az Apple éves iPhone bemutató sajtóeseményét.

Az iOS 13 bétában megtalált képre “HoldForRelease” néven bukkant rá az iHelp BR brazil oldal csapata. Ezek a képek azok, melyek az új iPhone első bekapcsolásakor fogadják a felhasználót, a főképernyő naptárán pedig mindig az a dátum szokott lenni az aktiválásig, melyen bemutatták az adott készüléket. Mivel iOS 13-mal még egyetlen iPhone sem debütált, így értelemszerűen a 11-es széria lesz az első.

Az iOS 13 bétájában talált kép /Fotó: iHelp BR

A SlashLeaks által közzétett fotó már sokkal egyértelműbb. Ez konkrétan a meghívó, mely a dátum mellett igazolni látszik az elvetemült háromkamerás iPhone 11-et is. A négyzetben a három kör mást nem nagyon jelenthet…

A SlashLeaks által közzétett meghívó

Az eddigi években is szeptember közepe táján mutatkoztak be az új iPhone-ok:

  • 2015-ben szeptember 9-én,
  • 2016-ban szeptember 7-én,
  • 2017-ben szeptember 12-én,
  • és 2018-ban is szeptember 12-én.

Értelemszerűen szeptember 11-én nem fog a legértékesebb amerikai tech cég jó hangulatú sajtóbemutatót tartani, amennyiben nem akarják megásni saját sírjukat.

Arról, hogy milyenek lehetnek az új Apple telefonok, ebben a bejegyzésben írtunk bővebben. A mobilok mellett új Apple Watch bejelentését, illetve az Apple TV+ streaming szolgáltatás indulási dátumát lehet várni a Keynote-on.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.