Noha a tényleges bemutató csak az ősz folyamán várható, már egy ideje folyamatosan szivárognak különböző pletykák a következő iPhone-ról. Azaz inkább iPhone-okról, mert például azt rebesgetik, hogy kétféle utódot is kap majd a mostani iPhone 7. Egyelőre iPhone 8 néven emlegetik az izgalmasabb kivitelt (már ha tényleg kétféle lesz), amelyről újabb, állítólagos hivatalos rajzok szivárogtak ki.

A néhány napja felbukkant fotókat igazolják ezek a hátlapról készült renderelt grafikák. Ezek szerint tényleg a hátlapra, az Apple logó alá kerülhet az ujjlenyomat-olvasó, és a dupla hátlapi kamerát is elforgatják 90 fokkal, a ledes villanóval együtt. Jól kivehető, hogy a 3,5 mm-es jack csatlakozó nem tér vissza és az alsó, kettős rácsozás továbbra sem sztereó hangszórót fog rejteni.

A kiszivárgott fotókat finoman szólva sem fogadták kitörő örömmel a rajongók, persze ettől még sikeres is lehet a készülék, már ha tényleg ilyen dizájnnal kerül piacra. A furcsa hátlapot ellensúlyozhatják egy, az előlapot szinte teljesen betöltő AMOLED kijelzővel (ami alá ezek szerint nem lesz beépítve az ujjlenyomat-olvasó), illetve más, eddig még nem látott innovációval. Ezekre majd csak az őszi bemutatón derülhet fény, ahogy arra is, hogy tényleg lesz-e 7s is, meg egyáltalán mennyibe fog kerülni.

Hirdetés
FORRÁSUbergizmo
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Na ott tényleg nem áll kézre az ujjlenyomat olvasó. Miért nem teszik bele az almába? Egyébként én kinézem belőlük, h lesz elől is egy.

  2. Pont azért valószínűtlen, hogy az a lyuk a touch id, mert ergonómiailag lehetetlen helyen van. A szakértők másik ötlete, hogy töltés miatt kell az a kivágás. Akkor is ronda lenne, de elfogadhatóbb lehetőség.

Comments are closed.