A Rejoy.hu-ról bevizsgált, felújított készülékeket rendelhetsz jó áron, a cég a Black Friday alatt ráadásul 12 hónap helyett 24 hónap garanciát biztosít a készülékekre.

Szeptember végén indult Magyarországon a Rejoy.hu online piactér, amelynek kínálata több száz felújított modellből áll, amelyeket jóval kedvezőbb áron lehet megvenni az új készülékeknél. A cég azokra is gondol, akik esetleg aggódnak a nem vadonatúj telefonok miatt: szervizlaborja nemcsak megtisztítja, hanem egy 30 lépcsős tesztelési folyamat során be is vizsgálja ezeket.

Ráadásul a 2022. november 17-20. közötti Black Friday kampány alatt eladott készülékekre a szokásos 12 hónap helyett 24 hónap garanciát biztosítanak. A náluk vett telefonokat a kézhezvételtől számított 30 napon belül ingyenesen visszaküldheted, ha valamiért mégsem nyerné el a tetszésedet.

rejoy

Mit kell tudni a Rejoy.hu-ról?

A Rejoy.hu-t a Flip Technologies nevű startup cég működteti, amely a régió két másik piacán (Bulgária és Románia) már több mint 130 000 felújított telefont értékesített, és az eMAG-csoport pénzügyi befektető leányvállalatának 8 millió eurós befektetését is élvezi. A start-up a szomszédos országokban is tervezi a terjeszkedést.

A éppen csak karcos mobilok olcsóbbak, de egy év garanciát is adnak rájuk.

Minden termékadatlap tartalmaz fényképeket az eladásra kínált konkrét telefonról, ami azért fontos, mert a Rejoynál kapható telefonok esztétikai állapotuktól függően négy különböző kategóriába sorolhatók: Újszerű, Kiváló, Nagyon jó, Jó. Fontos, hogy a Rejoy az esztétikai állapottól függetlenül 12 hónap garanciát vállal minden készülékre, beleértve a telefon akkumulátorát is.

Az Újszerű állapot azt jelenti, hogy a telefon gyakorlatilag megkülönböztethetetlen egy vadonatúj telefontól – de az ára sokkal alacsonyabb. A Kiváló és a Nagyon jó állapot a legjobb ár-érték arányt kínálja, míg a állapot azt jelenti, hogy a telefon ugyanolyan jól működik, mint egy új, de a használat nyomai felfedezhetők rajta.

A piacon kapható összes okostelefon akkumulátorának élettartama 85% feletti, átlagosan pedig 95% körüli kapacitással rendelkezik. Egyes modellekhez opcionálisan egy kis felár ellenében teljesen új akkumulátor is rendelhető.  Ha a vásárló bármilyen okból nem elégedett a felújított mobiltelefonnal, a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldheti azt a Rejoyhoz, és banki átutalással visszakapja a pénzét.

Milyen telefonokat árulnak? 

A Rejoy.hu-n jelenleg közel 300 féle mobiltelefon érhető el, az Apple, a Samsung, a Xiaomi és a Huawei kínálatából, a legtöbb modell különböző tárhelykapacitással kapható. A telefonok tényleges kiskereskedelmi ára minden készülék adatlapján szerepel, így könnyen látható, hogy mekkora kedvezményt kaphatunk egy adott készülékre. 

Ahol könnyen eladhatod a régi mobilodat

Ugyanilyen fontos dolog, hogy a Rejoy régi telefon értékesítésének terhét is leveszi az ügyfélről: ha az oldalon megadod a telefonod paramétereit, azonnal árajánlatot kapsz rá. Ezt követően  egy futár elviszi a Rejoyhoz bevizsgálásra, majd (és az esetlegesen szükséges felújítás után) kap egy második esélyt az oldalon egy új tulajdonosnál. 

Eladáskor még mindig elfogadható összeget kaphatunk egy meglévő (használt) iPhone 8 vagy iPhone X modellért nagyszerűen. Egy másik jó üzlet lehet a Rejoy.hu-n egy régi Galaxy A-kategóriás Samsung készülékről Galaxy S21 vagy újabb modellre való átállás.

Készülékeladás esetén a Rejoy két lehetőséget kínál: ha a bevizsgálást követő 1-3 munkanapon belül szeretné valaki megkapni az eladott készüléke ellenértékét, egy kicsivel alacsonyabb árat kaphat érte. A kedvezőbb lehetőség, ha megvárjuk, amíg a Rejoy.hu-n valaki lecsap a régi telefonunkra, így a cég magasabb árat ad nekünk. Utóbbi esetben sem kell túl sokat várni, mert a Rejoy legkésőbb 30 nap múlva átutalja a pénzt az eladónak akkor is, ha a telefont még nem adta el.

Három nap alatt megérkezik a mobil

A Rejoy a legjobb magyar futárcégekkel állt partnerségben, és ingyenes szállítást biztosít: a helyi vásárlók a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül megkapják a piactérről rendelt készülékeiket. A Rejoy Magyarországon külön online ügyfélszolgálattal is rendelkezik, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között elérhető e-mailben, Facebookon és Instagramon keresztül.

Hirdetés
A kecskeméti GAMF-on szereztem a diplomámat műszaki menedzserként, ezért könnyen azonosulok a technikai újdonságokkal, de a telekommunikációs téma jobban vonz az ipari technológiáknál.