Hirdetés

A Samsung ma csendben bejelentette legújabb belépőszintű okostelefonját, a Galaxy A20s-t. Az új készülék a hazánkban forgalmazásban lévő Galaxy A20e-hez képest határozott előrelépés kamerák és akkumulátor szempontjából is.

Az A20s dizájnjáról túl sokat nem kell mesélni, ez egybevág a többi idei A-szériás okostelefonnal, a lényeg itt a specifikáció. Az előlapon egy 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású Infinity-V kijelző, azonban azt nem tudni, hogy ez most LCD vagy AMOLED panel lenne, de gyanítjuk, hogy előbbi. A teljesítményről egy 8 magos processzor gondoskodik, aminek csak az órajelét közölte a Samsung (1,8 GHz), a SamMobile szerint – korábbi benchmarkokra hivatkozva – ez egy Snapdragon 625-ös chip lesz.

Az ismert specifikációk közé tartozik a 4000 mAh-s akkumulátor, a 3/4 GB RAM és a 32/64 GB tárhely, illetve a kamerákat is részletezte a Samsung:

  • 8 MP előlapi kamera
  • 13 MP, f/1.8 – hátlapi fő kamera
  • 8 MP – ultra széleslátószögű kamera
  • 5 MP – mélységkamera

A microSD kártyával is bővíthető Galaxy A20s négy színben lesz kapható (kék, fekete, zöld és piros), feloldani pedig 2D-s arcfelismeréssel és hátlapi ujjlenyomat-olvasóval tudjuk majd. Árról és elérhetőségről egyelőre nincs információ, így azt sem tudni még, hogy Magyarországon kapható lesz-e.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.