Az egyik idegesítő dolog az iOS felhasználók körében, hogy az előretelepített Apple alkalmazásokkal nem tudnak mit kezdeni, nem lehet törölni őket a kezdőlapról. A legjobb dolog, amit ilyenkor lehet tenni, hogy létrehozol egy „haszontalan” mappát és beledobod az ilyen alkalmazásokat. De ez előbb-utóbb meg fog változni…legalábbis azt biztosan állíthatjuk, hogy Tim Cook, az Apple CEO-ja erősen gondolkodik ezen a problémán.

Tim Cook egy interjú során azt mondta, hogy néhány gyári alkalmazás ugyanúgy törölhetetlen lesz, mivel mélyen a rendszerbe vannak integrálva, de eljöhet a nap, amikor néhányat ki tudunk majd törölni az eszközről.

Van néhány olyan alkalmazás, ami valamilyen funkcióhoz van kötve az iPhone-ban. Ha ezt eltávolítjuk, az a készülék szoftverében gondokat okozhat. Vannak egyéb alkalmazások, amik nem így viselkednek. Szóval idővel kitalálunk erre egy járható utat. – mondta Tim Cook

Így az még nem biztos, hogy mikor történhet ez meg, lehet hogy egy iOS 9.X frissítés eredménye lesz, ha már Tim interjúban beszélt erről, de egy biztos, az Apple-nél elkezdtek ezzel is foglalkozni.

Forrás: PhoneArena

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.