Hirdetés

Úgy tűnik, a Huawei Mate 30 Pro az Oppo által már demózott vízesés kijelzőhöz (Waterfall Screen) hasonló, 90 fokban lekerekített megjelenítőt fog kapni. Illetve a korábban már pletykált, kör alakban elrendezett kamerák is megerősítést nyertek egy tokgyártó által.

A GSM Arena tette közzé azokat a fotókat, melyeken nagy valószínűséggel egy, a gyártók által gyakran használt védőtkoba bugyolált Huawei Mate 30 Pro látható. Igaz, a kínai metrón (?) készült képek nem a legjobb minőségűek, azért látszik rajta a készülék előlapja. A kijelző szinte az egészet elfoglalja, tetején található csak egy notch. És ami a legérdekesebb, a kijelző szélei szinte 90 fokban meghajlanak.

A készülék hátlapja sajnos nem látható a védőburkolat miatt a fotókon, viszont a hosszúkás LED villanó és a kamerák helyén lévő kis kinyitható fedő igen. Ez egybevág azzal a tokkal, mely a napokban került fel az internetre és állítólag a Mate 30 Próhoz készült.

Mint látható, a tok tetején két nagyobb kivágás is van. Sajnos viszont ezek valószínűleg nem a 3.5-ös audio jack visszatérését jelzik, hanem az infravörös portot és egy újabb mikrofont. Korábban volt szó róla, hogy a Huawei ráfekszik a videós képességekre új telefonjain, így utóbbi egyáltalán nem lenne meglepő.

Szeptember 19-én lesz a hivatalos bemutató esemény, amin leleplezik az új készülékeket.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.