Hirdetés

Újabb akcióra hívjuk fel a figyelmeteket, mely az Umi Super nevű okostelefont érinti. A TomTop webáruház kínálatában a készülék most 18€ kedvezménnyel vásárolható meg.

A jó hír, hogy a termék elérhető a webáruház németországi raktárházából is, így ha megrendelitek, a készülékre nem kell adót, vámot fizetni.

A készülékről tudni kell, hogy 5.5 inches FullHD kijelzője van, MediaTeK MT6755 8 magos, magonként 2 GHz-en működő processzorral, Mali-T860 grafikus gyorsítóval és 4 GB RAM memóriával lett ellátva. A belső tárhely 32 GB, ami bővíthető microSD kártyával 128 GB-ig, a hátlapi kamera 13 megapixeles, míg az előlapi 5 megapixel felbontású. Az energiaellátásról a készülék 4.000 mAh kapacitású akkumulátora gondoskodik, a fedélzeten pedig Android 6.0 várja a felhasználót.

umi-super-tech2Az Umi Super akció nélkül 199,79€-ba kerül, a szállítási költség plusz 9.80€. Ez 65.895 Ft-nak felel meg, viszont a lenti, kiemelt kuponkód használatával 18€ lejön a készülék árából, így a végösszeg 60.236 Ft aktuális árfolyamon. Ezért a pénzért nem rossz egy ilyen felszereltségű készülék, főleg, hogy semmilyen más plusz költség nem terhel.

A kuponkód:

20Super

A készülék terméklapja ITT érhető el, érdemes ránézni. Ha megrendeled az európai raktárházból, körülbelül 3-7 nap alatt nálad is van a készülék.

Hirdetés
FORRÁSTomTop
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.