Hirdetés

Egyre elterjedtebbek a drónok, lassan a drónnal fotózás menőbb lesz, mint a szelfi. A TomTop-nál lévő két akciós drón tulajdonképp nem fotózásra lett kitalálva, inkább csak szórakozásra.

A JJRC H31 mini drón most 3€ euró kedvezménnyel vásárolható meg az alábbi kuponkód használatával:

JJRCH31

jjrc-h31
JJRC H31

Így most ez a kis kütyü 26,99€ helyett 23,99€-ért vásárolható meg a TomTop.com weboldalán. A termék csak kínai raktárból érhető el, így ha vásárolsz, elképzelhető, hogy vámolni fogják, bár 22€ az értékhatár, lehet, hogy erre nem kerül sor. Ha nem kell fizetni illetéket, akkor kb. 7.500 Ft-ra jön ki a drón, ha viszont kell, akkor megközelítőleg 10.000 Ft lesz a végleges ár. A terméklapot ITT érhetitek el, ha esetleg érdekel a kütyü.

Cheerson CX-10W
Cheerson CX-10W

Van egy másik olcsó drón, mely a Cheerson CX-10W nevet viseli. Ez a drón olyan pici, hogy tenyerünkben bőven elér. Van rajta egy 0.3 megapixeles kamera, amivel lehet fotókat és videót készíteni. Igaz, nem nagy felbontású, valószínűleg nem lesz olyan tuti képe, mint egy DJI drónnak, de az ára ezt tükrözi is (25.19€). Ha ezt átszámoljuk és hozzáadjuk az ÁFA és vám mértékét, akkor kb. szintén kb. 10.000 Ft környéki összeget kapunk, illetékek nélkül pedig 7.800 Ft körül lesz, ennek megítélése a NAV-on múlik.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Cheerson minidrón, akkor a terméklapot ITT találod.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.