A TomTop.com webáruházban most a Vernee Apollo Lite készüléken van a fókusz. Holnaptól 100 darab erejéig a készülék 199.99$-ba kerül mindössze, melyet ha meg is vámolnak, kb. 73.500 Ft-ot kell fizetni.

apollo-liteMit tud a készülék? 10 magos Helio X20 chipset található benne, 4 GB RAM memória és 32 GB belső tárhely társaságában, mely utóbbi bővíthető 128 GB-ig microSD kártyával. Android 6.0 Marshmallow fut rajta, 5.5 inches FullHD kijelzővel rendelkezik. A hátlapi kamera 16 megapixeles, mellyel 4K felbontásban lehet videót rögzíteni. USB Type-C csatlakozó van az alján, mellyel 30 perc alatt 50%-ra tölthető fel a 3.180 mAh kapacitású akkumulátor. Emellett fém unibody kialakítása van, az üveget pedig Gorilla Glass 3 védi. Van rajta ujjlenyomatszenzor, Cat6-os 4G-t támogat és két SIM-mel is működik.

Szerintünk ez egy nagyon jó kis készülék, ha a terméklapon vagytok, láthatjátok, hogy 20$ kedvezményre is jogosulhatsz, ha beírod az email címed. Az első 100 ember lesz majd jogosult a kedvezményre, így érdemes sietni.

Ezenfelül, ha tesztelés céljából vennéd meg a készüléket és van egy oldalad is, ahova ezt a tesztet megírhatod, akkor rendeld meg a promóció ideje alatt a készüléket, és ha kész a teszt, küldd el a TomTop-nak irományod linkjét és 100$-t visszautalnak.

A készülék terméklapját ITT érhetitek el, érdemes vetni rá egy pillantást, EU raktárból is elérhető, ahol nem kell fizetni ÁFA-t és vámköltséget!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.