Már régebben felmerült a pletyka, miszerint a Samsung Galaxy Note 6 helyett Note 7 fog megjelenni hamarosan. Az indok egyszerű, így nem lesz egy szám eltérés az „S” és „Note” széria között. Most pedig ez a hír is beigazolódni látszik.

Egy biztos, a cégek nem tudnak számolni… Íme a tények, amik ezt támasztják alá:

Microsoft

Xbox, Xbox 360 és végül Xbox egy vagy gondoljunk csak a Windowsra, hiszen ott is hiba van a számokban: 7, 8 és utána a 10 jön.

HTC egy, egy (M8), egy (M9)
Asus Zenfone 4, 5, 6, 2, 3
Samsung Itt még csak szóbeszéd szinten de: Note 1, 2, 3, 4, 5, 7?

Most pedig tegyük kicsit félre a tréfát, itt egy sajtókép, ami azt bizonyítja, hogy a Samsung tényleg kihagyja a 6-os számot a Note szériából.

gsmarena_002De mielőtt még nagyon belemélyedünk elmondanám, hogy nagy valószínűséggel nem hivatalos a kép. Szóval ez annyit tesz: nagy eséllyel kamu a hír és a kép is. Gondoljunk csak bele: már vannak pletykák a Galaxy Note 8.0-ról is. Ahol a 8.0 valószínűleg a kijelző méretét hivatott megmondani Ennek tükrében érdemes vizsgálódni.

Hirdetés
FORRÁSGsmArena
Fiatal informatikus vagyok, aki nagyon szereti az elektronikát. 2011-ben kezdtem el foglalkozni a mobiltelefonokkal és azóta is töretlen lelkesedéssel figyelem az újdonságokat.