A napokban szivárgott ki egy hivatalos renderkép a jövőhét szerdán debütáló Nokia X-ről, vagy másnéven Nokia X6-ról.

A TA-1099-es modellszámmal rendelkező mobil a TENAA-n tűnt fel képekkel és specifikációkkal. A telefonon Android 8.1 Oreo fut, valamint egy nyolcmagos processzor hajta majd 1.8 GHz-es órajelen. A TENAA listájából nem derül ki, hogy melyik chipsetet használja majd, de az órajelből ítélve Snapdragon 636 lapulhat majd a ház alatt. Ami a memóriát illeti, 3, 4 és 6 GB RAM verziók közül választatunk, tárhelyfronton pedig 32 GB-os vagy 64 GB-os változatok lesznek elérhetők.

Az 5,8 hüvelykes, 19:9-es képaránnyal elátott Nokia X/X6 lehet a vállalat első notch-os mobilja. A telefon mérete 147,2 x 71 x 8 mm hasonlóan Nokia 6.1-hez. A hátlapon dupla kamerát találunk, az elsődleges kamera 16 megapixeles, a lista nem tárja fel a másodlagos kamera értékét, azt viszont igen, hogy a szelfikamera szintén 16 megapixeles lesz.

Kék, fekete és ezüst színárnyalatokban lesz kapható a 3 000 mAh-s akkumulátorral felszerelt mobil, a várható ár körülbelül 200 euróra (~60.000 Ft) tehető, de május 16-án minden kiderül.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: