A Telenor a törökbálinti főhadiszállásukon mutatta be a Telenor Hello Data csomagokat, amelyekből négy darab is van, a hangsúlyt pedig a korlátlan internetezésre helyezték. Van üzleti és lakossági lehetőség, előbbi maximum 14 főig vehető igénybe.

A fent látható táblázat szerint a legkisebb csomag 5990 forintba kerül, már ezért is limitek néküli adatforgalom áll rendelkezésre. A legdurvább csomag 19990 forintot vesz ki a zsebünkből havonta, ám itt már minden korlátlan, kezdve a hívásoktól az SMS-ekig, egyébként előbbiért a csomagban foglalt mennyiség túllépése esetén 35 forintot kell kicsengetni percenként (perc alapon), utóbbi pedig szintén 35 forintot kóstál.

A szerződés szerint a SIM-kártya csak okostelefonokban használható, viszont meg lehet osztani a netet más eszközökkel, tehát akár még az internetet is lemondhatjuk, persze azért ne számítsunk eget verő sebességre, tehát akinek szélessávú internetre van szüksége, annak ez nem lesz alternatíva.

A csomagban EU roaming is belefoglalásra került, hiába lesz ugyanis minden ingyenes június közepétől, ez nem jelenti azt, hogy mindenki annyit használ, amennyit akar.

Van külön készüléklista, ami külön ezekhez a tarifacsomagokhoz szól, ha pedig valaki váltani szeretne hűségidőn belül, akkor egyedileg vizsgálják, hogy ez lehetséges-e.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt