A minap a Telenor és a Vodafone is közzé tette az új tarifáit, amelyek igazán kedvezőek lettek szerintem, a T-Mobile ebből is kimaradt. A T-Mobile hálózatot egyébként felmérések alapján egyre több ügyfél hagyja el.

Tehát az új tarifák.

Telenor

Új Flow tarifák. Telenor Flow 1, Flow Total 1, Flow Total 2. Mind a három tarifára jellemző hogy korlátlan beszélgetést tartalmaznak hálózaton belül, a Total 1 és Total 2 minden irányba. Az SMS is korlátlan a Total 1 és Total 2 csomagban. A mobilinternet különböző, 500MB-500MB-2GB.

 

 

telenorcsomag

 

 

 

További információ ->>

 

 

Vodafone

A Telenor módosításait követően pár óra múlva a Vodafone a kiemelt RED tarifáját módosította, valamint bevezette a Go-t.

A RED-nek lejjebb mentek az árai. Megmaradt a RED Basic és Plus. Mind a kettő esetében korlátlan belföldi SMS és hívás minden irányba, mobilinternet Basicnél 500MB, Plusnál 2GB.

 

 

red

 

 

 

További információk a REDről ->>

 

 

GO. A Go tarifa kedvező havi díjjal nyújt kiemelkedő szolgáltatást. Go esetén is két csomag van, a Go és Go+. Go esetén a csomag tartalmaz 100 perc hívást vagy 100SMS-t minden irányba, továbbá 150MB mobilinternetet havi 2690 Ft-ért. A Go+ csomag tartalmaz korlátlan beszélgetést és SMS-t hálózaton belül és összesen 150 perc hívást vagy 150 SMS-t más irányba, 500MB mobilnettel havi 4990 Ft-ért.

 

 

go

 

 

 

További információk a Go-ról ->

 

 

Nektek tetszenek az új tarifák/váltotok?

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.