Ugyan a táblagépek megsínylik a nagy kijelzővel szerelt mobiltelefonok sikereit, a notebookok töretlenül szárnyalnak, ráadásul a technológia fejlődésével már kedvező áron is elérhetők abszolút használható gépek. A Gearbest most a Teclast F7 masinát akciózta le, így mindössze 299,99 dollárért hozzájuthatunk, ami elég korrekt árnak mondható.

Az átszámolva kevesebb mint 80 ezer forintos laptop meglehetősen korrekt hardveres felhozatalt ígér: a 14″-es IPS kijelző Full HD felbontású, ezt egy Intel Celeron N3450-es négymagos processzor hajtja meg (1,1 GHz / 2,2 GHz turbo). Már ez is jó hír, a 6 GB-nyi DDR3 RAM és a 128 GB-os SSD adattároló viszont tényleg felteszi az i-re a pontot.

A Teclast F7 rendelkezik HDMI kimenettel, 2 megapixeles webkamerával, a grafikus feladatokat pedig az Intel HD Graphics 500 látja el. Elmaradhatatlan a Bluetooth 4.2 és a 802.11ac-s WiFi. A gépet 4900 mAh-s akkumulátor látja el, Windows fut rajta, plusz extra még a két darab USB 3.0 is. A mindössze 1,23 kg-os notebook a Gearbest hivatalos oldalán vásárolható meg.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt