Nemrég írtunk arról, hogy a Google október 4-én tervezi megmutatni az Andromeda-ra keresztelt Android/Chrome OS hibrid rendszerét és vélhetően elsőként 2017 Q3-as időszakában a Pixel 3 névre hallgató notebook fogja megkapni.

phpe0weqeArról is sok pletyka szólt, hogy a Google elhagyja a Nexus termékcsaládot és helyette a Pixel brand alatt jelenteti meg készülékeit, azonban egy hír ezt cáfolja, legalábbis ami a mondat első felét illeti. Az új hír szerint érkezik egy Huawei által gyártott Nexus táblagép, mely 7 inches kijelzővel és 4 GB RAM memóriával érkezik és az új Andromeda-t fogja futtatni. A Pixel 3-mal ellentétben ez a táblagép nem 2017 harmadik negyedévében fog érkezni, hanem még 2016 végén.

A tablet megjelenése önmagában nem nagy hír, inkább az, hogy a pletykák szerint a Nexus nevet fogja viselni, ami ellent mondd annak, hogy a Google elhagyja ezt a brandet. Úgyhogy október 4-e izgalmasnak ígérkezik, erről Live Blog is készül, tartsatok majd velünk!

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.