Tegnap írtunk róla, hogy a svájci TAG Heuer új okosórát fog bemutatni és így is lett, megjelent a Connected Modular 45. Az első generációs Connected óra hiába kerül 1800 dollárba, több mint 56 ezer ember választotta, ami bőven elég okot szolgáltatott a svájci gyártónak, hogy jobban beleássa magát az okosórák piacába.

A TAG Heuer Connected Modular 45 1650 dolláros árcédulát kapott és kialakításának köszönhetően cserélhetők a darabjai. A 45 mm-es okosóra modul cserélhető mechanikus megoldásokra is, például a Calibre 5-re, vagy a még prémiumabb Heuer O2T Tourbillonra.

Nem csak az óramodul cserélhető, hanem majdnem minden része: a szíj, a csatok és a fülek is. A Connected Modular 45-höz rengeteg választható modul megvásárolható. Kapható gumi, bőr, titánium vagy kerámia szíj különböző színekben, de akár gyémánttal kirakott megoldás is akad, összesen 500 kombináció lehetséges.

Az óra 1,39 hüvelykes AMOLED érintőkijelzőt kapott, melyet 2,5 mm-es zafír üveg véd, a váz pedig titániumból van. A kijelző alatt egy Intel Atom Z34XX processzor dolgozik, raktak bele 4 GB-os adattárolót, nem maradt ki a beépített WiFi, a GPS és 50 méter mélységig még vízálló is. Az akkumulátor 24 óra használatra elegendő (ez nem a készenléti idő).

Android Wear 2.0-t futtat, a kezdőár pedig (ahogy említettem) 1650 dollár (484.000 Ft), ami persze lehet több is attól függően, hogy milyen kiszerelésben választjuk. A TAG Heuer Connected Modular 45 Amerikában, Angliában és persze Európában is elérhető lesz.

Hirdetés
FORRÁSEngadget
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.