Hirdetés

Néha kísérleteznek a gyártók. Néha ezek az újdonságok egész jól sikerülnek, nézzük csak a Samsungnak a Galaxy Note sorozatát. De néha besülnek a cégek. Nem akarunk előre ítélkezni, de egyelőre inkább a fejünket vakargatjuk a Palm új készüléke kapcsán, mintsem azt kiáltanánk, Heuréka!

Először is, az eszköz neve Palm. Igen, csak úgy Palm. Mint a cég. Mint a márka, ami egyébként a TCL kezében van most. És ez most nem egy okostelefon. Ez egy 349 dolláros kütyü LTE csatlakozással, amit a mobilhoz kell kapcsolni.

3,3″-es, 720p felbontású kijelzővel rendelkezik, van rajta 12 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamera, Snapdragon 435-ös lapka van belül 3 GB RAM-mal és 32 GB-os tárhellyel. Ó, és mindössze 800 mAh-s akkuval.

További jellemzők: USB-C, IP68, optikai arcfelismerés, gesztusvezérlés, Android 8.1 Oreo. Nincs viszont NFC vagy 3,5 mm-es jack csatlakozó. Hogy mi ennek az értelme? A TCL szerint arra való, hogy ha valaki megunja mobilját, ez változatosságot kínáljon. Illetve ha valaki minitelefonra vágyik, most megkapta. Értelme? Ekkora akkuval aligha lesz.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt