Hirdetés

Szorítás gesztussal újíthat az Apple Pencil 3, a második generációs toll utódjának egyik újdonsága az iPadOS 17.5 bétájának forráskódjában felbukkant gesztus lehet, amivel gyorsparancsok aktiválhatóak, például szövegmezők, matricák vagy aláírások esetében. A Jegyzetek alkalmazásban és egyéb kreatív appokban alakzatokat adhatunk hozzá a segítségével.

A funkciót a 9To5Mac vette észre. A pletykák szerint az Apple egy nyomásérzékelőt helyez el az Apple Pencil 3 felületén. A Pencil 3 akár a Vision Próval és a Find My hálózattal is kompatibilis lehet, egy korábbi pletyka alapján pedig cserélhető mágneses hegyekkel érkezik.

Szorítás gesztussal újíthat az Apple Pencil 3 - renderkép, koncepció

Várhatóan idén tavasszal mutatkoznak be az új iPad modellek. Az iPad Prók M3-as lapkával jöhetnek, a Magic Keyboard is megújulhat.

Az iPad Air is processzort válthat, illetve megérkezhet a 12,9 hüvelykes méret, ami azok számára lehet ideális, akik nagyobb méretű táblagépet keresnek, de nem szeretnének érte annyit fizetni, mint amennyibe a 12,9 hüvelykes iPad Pro kerül.

hírek alapján már március végén be szerette volna mutatni az új eszközöket az Apple, azonban még nem készültek el a szoftverrel, de az OLED kijelzőre váltás és a gyártási problémák is hozzájárulhatnak a csúszáshoz.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.