Hirdetés

Az Apple ma hivatalosan is közzétette, hogy szeptember 15-én lesz egy online bemutatójuk. Mindenki az új iPhone-okra kíváncsi, de valószínűleg nem ezen az eseményen rántják le róluk a leplet, a hagyománytól eltérően most csak új iPadeket és új Apple Watchot fognak bemutatni.

Az iPhone 12 széria kapcsán eddig is voltak találgatások, hogy vajon mikor jelenti be őket az Apple, már pár hete arról is volt szó, hogy októberben lesz a bemutató és a Bloomberg szerint pontosan ez a helyzet, a szeptember 15-ei bemutató az említett két kategóriára fókuszál, érkezik az iPad Air 4 és az Apple Watch Series 6, az iPhone 12 széria pedig októberben kerül leleplezésre.

Az új hardverek mellett valószínűleg az új operációs rendszerek végleges verziójának megjelenési dátumáról is lesz szó, de egyelőre ez még nem biztos, ahogy a többi sem, de a dátum, az fix.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.