Hirdetés

Január végétől egészen március 19-ig lehet jelentkezni a Huawei és aSaatchi Gallery nagyszabású #SaatchiSelfie fotópályázatára. A beadott szelfik közül az ismert művészekből alkotott zsűri fogja kiválasztani a legjobb 10-et, melyek ki lesznek állítva március 31-től május 31-ig a Huawei és a Saatchi által közösen rendezett From Selfie to Self-Expression (A szelfitől az önkifejezésig) kiállításon. A nyertesek (és egy vendégük) meghívást kapnak a március 30-án megrendezésre kerülő ünnepélyes megnyitóra Londonba, ahova az utazást és a szállást a szervezők állják.

Saatchi Gallery

Ha a hírnév és ragyogás nem elég, akkor ide süss! A legjobb 10 fotót készítőit a Huawei a még be nem mutatott csúcskészülékével fogja jutalmazni!

Hogyan jelentkezz? Irány a Saatchi Gallery weboldala (ITT) és katt a „Submit your selfies” gombra. Itt írd be személyes adataidat, és töltsd fel a készült fotót.

Feltételek:

Jelentkezési intervallum: 2017. január 23 – március 19.

Hirdetés
FORRÁSKiemelt fotó
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.