Az idei év két, ár/érték arányban talán túlzás nélkül legjobb Xiaomi készülékét akciózta le a Geekbuying. A Mi 9 SE az akció keretén belül 95 ezer forintért, míg a Mi 9T 88 ezer forintért vásárolható meg, bár hozzátenném, hogy előbbi EU, utóbbi kínai raktárról érkezik.

Természetesen Global verziós készülékek, ha pedig a vámolás miatt aggódsz, akkor a Mi 9T esetében EU Priority Line szállítási módot választva biztosítva vagy ez ellen. A linkeket az akciós oldalhoz a cikkben lentebb találjátok meg.

Xiaomi Mi 9 SE

A Xiaomi idei egyik legjobb telefonja a Mi 9 SE, mely árával és tudásával a tavalyi Pocofone F1 utódjának is betudható. Viszonylag kompakt méretű készülék, mely erős hardvert, szép AMOLED kijelzőt és ebbe integrált ujjlenyomat-leolvasót kínál három hátlapi kamerával. Egyetlen hátránya, hogy a kompakt méretű ház miatt csak egy 3070 milliamperórás akkumulátor került a mobilba, így az egész napos játékot valószínűleg nem bírja töltő nélkül. A teszt során Laci átlag 4 órányi bekapcsolt kijelzős működést (SoT) tudott kihozni a telefonból. 

Ha érdekel a telefon, ezen a linken keresztül megtalálod a Geekbuying oldalán.

Xiaomi Mi 9T

A Mi 9T nagyon hasonlít a Mi 9 SE-hez, azonban vannak előnyei és hátrányai is. A hardver mondhatni teljesen megegyezik, viszont a Mi 9T nagyobb akkumulátorral van szerelve, így a 4 órás SoT helyett könnyedén kihozható belőle 6-7 óra. A nagyobb akku mellett a kijelző is nagyobbnak tűnik, ezt pedig úgy oldották meg, hogy az apró notch helyett a készülékházból előbújó pop-up kamera van a telefon tetején. Így, bár hivatalosan mindkét telefon 6,39 hüvelykes AMOLED panellel szerelt, a Mi 9T esetén ez nagyobbnak tűnik. A Mi 9T azzal is sokaknak elnyerheti tetszését, hogy itt még megtalálható a 3.5 milliméteres fülhallgató jack. Sajnos azonban a vízállóságról és az SD-kártyás bővítésről le kell mondanunk a mobilnál.

Ha érdekel a telefon, ezen a linken keresztül megtalálod a Geekbuyingnál.

Xiaomi Mi A3 és Redmi Note 7

A kínai webáruházban a hazánkban még hivatalosan nem elérhető Mi A3 és a nálunk is sikeres Redmi Note 7 is akciós, Kínából az Android One-os, tripla kamerás és 4030 mAh-s akkuval felszerelt Xiaomi Mi A3 68.000 Ft-ért hozható haza, a Redmi Note 7 pedig 50.000 Ft-ról indul, de EU raktárból 60.000 Ft alatt is megtalálod.

A cikk a Geekbuying webáruházzal való együttműködés keretében készült.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.