Hirdetés

Sötét módot fejlesztenek a Facebook androidos alkalmazásához. Ezt Jane Manchun Wong fejlesztő szúrta ki a mobilos app forráskódjában.

Az applikáció saját sötét módja jelenlegi formájában még eléggé kezdeti stádiumban van a Wong által közzétett infók és képernyőfotók alapján. Vannak még többek között olyan hibái, hogy a sötét alapon sötét színnel jeleníti meg a szöveget. Vagy időnként teljesen összefolyik és láthatatlan lesz egy-egy gomb.

A fejlesztő Twitteren osztotta meg képernyőmentéseit a sötét mód jelenlegi állapotáról:

Wong azt írja, örül, hogy a Facebook végre elkezdett dolgozni a sötét felhasználói felületen is. A mobilos Facebook applikáció amúgy pont márciusban váltott teljesen fehérre és szabadult meg az évek óta használt kék színétől.

Ideje már, hogy a Facebook végre kiadja a sötét módot, hisz a Messenger is megkapta már, a konkurenciáról és a különböző rendszerekről nem is beszélve. A Google appjai (Gmail, YouTube), az Outlook, a Twitter és az iOS 13 illetve az Android Q is natívan támogatja a sötét módot.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOM24.hu
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.