Hirdetés

A Sony Xperia XZ Premium kapta a legjobb okostelefon díjat az MWC szervezőitől és nem véletlenül…5.46 inches 4K felbontású kijelzővel, Snapdragon 835 chipsettel és elképesztő képességekkel bíró 19 MP-es hátlapi kamerával érkezett.

A készülék HDR tartalmak megjelenítését is támogatja, bár a 3230 mAh kapacitású akkumulátor még kérdéses, hogy milyen üzemidőt biztosít egy ilyen bestiának. A hátlapi kamera 720p@960fps-sel rögzít lassított felvételt, ami egyedülálló és brutálisan jó, a Sony csúcskategóriához híven persze vízálló, Gorilla Glass 5 üveget és USB-C portot kapott.

A készülék magyarországi árát egyelőre homály fedi, viszont angol árak már vannak, melyek alapján lehet következtetni. Az Amazon UK weboldalán 649 fontért, a Clove UK-nál pedig 640 fontért listázzák, valamint az Unlocked Mobiles oldalára is felkerült 639 fontért. Elérhetőségnek pedig június 1-et írnak. Átlagolva ez forintosítva kb. 230.000 Ft-nak felel meg, ami ugyebár nem tartalmazza a hazai járulékokat. Pontosan nem tudjuk ezt kiszámolni, hisz függ magától a Sonytól is, viszont szerintünk 289.990 Ft környékén lesz hazánkban kapható az XZ Premium. Ez nagyjából a Galaxy Note7 bevezető árával vetekszik. Melyiket választanátok? (ha még lenne Note7)

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szegényke igen rondára sikeredett, ahogy az összes többi új Sony modell. Borzalmas, hiába a jó specifikáció.

  2. Igazából nem, én most az XZddel rohangálok, és élőben kifejezetten szép. Emellett pedig a világ leg erősebb telefonaj minden tekintetben. Nálam nyerő.

  3. Ránézésből egy 2013 környéki középkategóriás teló. Nagy kàr, mert a prémiumszinten a külső legalább olyan fontos, mint a tudás. Nem is értem, hogy gondolták ezeket a teniszpálya nagysàgú kávákat.

  4. Csak a Sony! Ebben a kategóriában mindig is a legjobb volt! Samsungal össze sem lehet hasonlitani! Szépen kidolgozott letisztult, igényes külseje van!

Comments are closed.