Hamarosan itt a szeptember, ami sokak számára nem jelent felhőtlen örömet. A felnőttek számára újra munkába kell menni, a fiataloknak meg vissza kell menni iskolába. A techrajongók számára viszont buli lesz ez a hónap, hiszen megrendezésre kerül a 2014-es IFA kiálltás Berlinben, ahol szintre biztosra vehetjük a Samsung Galaxy Note 4, és a Sony Xperia Z3 érkezését is. Ha már a Sony-nál tartunk, ennél egy kicsit többről van szó.
A japán gyártó egy kisebb bakit követett el a facebook oldalán. Egy képet publikáltak, melyet később el is távolítottak az oldalról, de ez az idő éppen elég volt ahhoz, hogy a felismerjük, két másik terméket is bemutatnak majd az IFA-n.
Az egyik termék egy 8 hüvelykes táblagép, a Sony Xperia Tablet Z3 Compact. A pletykák szerint Snapdragon 801 processzort, HD kijelzőt, és 3 gigabájt RAM-ot fog kapni. Valószínűnek tartjuk a vízállóságot is.
A másik termék a Sony Smartwatch 3. A Sony negyedik okosórája szögletes, vízálló külsővel fog érkezni. A belső nem az Android Wear lesz, hanem a Sony saját felülete, ami Androidon alapul. A kijelző felbontása nagyobb lesz, és önmagában is használható lesz majd az óra. Wi-Fi modem biztosan lesz benne, de a mobilinternet sem kizárt.
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.