Hirdetés

Sokat kellhet még várni a Galaxy Ring okos gyűrűre, jövő hónapban dönthetnek a tömeggyártásról, 2024-ben mutatkozhat be legkorábban, de előfordulhat, hogy 2025-re csúszik, ha a gyártó orvosi engedélyeztetésnek veti alá.

Minden jel arra mutat, hogy a Samsung még a Galaxy Ring fejlesztésének kezdeti fázisaiban jár. Egy Koreából érkező jelentés szerint legkorábban jövőre mutatkozhat be az okos eszköz.

Sokat kellhet még várni a Galaxy Ring okos gyűrűre - illusztráció, képen egy másik okos gyűrű

A The Elec szerint a Samsung augusztusban dönt a gyűrű megalkotásáról, ezt követően kezdődhet a termékfejlesztési fázis, ami 7-8 hónapot vehet igénybe, az orvosi engedélyeztetés pedig további 10-12 hónapig tarthat.

„Ha a Samsung elkezdi a termékfejlesztést szeptemberben, és jövő áprilisra befejezi, további 10-12 hónapra van szükség az orvosi engedélyeztetéshez” – mondta egy iparági forrás a lapnak, így várhatóan 2025-re csúsznak az eszköz bemutatása.

De ha a Galaxy Ring nem esik át ilyen engedélyeztetéseken, már akár jövő évben bemutatkozhat, persze addig is jópár hónapnyi termékfejlesztés van még hátra, amiről még nem döntöttek.

Hirdetés
FORRÁSAndroid Authority
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.