A Xiaomi Mi Pad 3 utódjánál nagy változások lehetnek és ezek pozitív irányúak. Egy Xiaomi firmware-ből jöttek a következő információk, amelyek az XDA Developers oldalán bukkantak fel.

A fájlok alapján a következők derültek ki: a Xiaomi táblagép kijelzője 18:9-es képarányú, az akkumulátor 6000 mAh kapacitású, a rendszerchip pedig egy Snapdragon 660 lesz. Ha ez igaz lesz, akkor a Xiaomi Mi Pad 4 lesz az első Xiaomi tablet Qualcomm processzorral. Az első generációban Nvidia Tegra K1, a másodikban Intel Atom x5, a harmadikban pedig MediaTek MT8176 típusú lapka dolgozott.

Xiaomi Mi Pad 3

A jelenleg piacon lévő Mi Pad 3 2017 áprilisában debütált, szóval eljött az új generáció ideje. Elemzők szerint az Mi Pad 4 jelenleg R&D (research and development), vagyis kutatás és fejlesztés fázisban van, ezek alapján még pár hónapot várni kell a bemutatóig.

A Snapdragon 660 egy erős, hatékony rendszerchip, ami a nemrég bemutatott Xiaomi Mi 6X-ben is lapul. Bizonyára táblagépben is jól teljesítene.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.