Pár napja lehullott a lepel a Samsung legújabb termékéről, a Galaxy Book 2-ről. Elődjét 2017 februárjában mutatták be, amit mi is csekkoltunk akkor.

A hibrid gép erőssége a Snapdragon 850-es lapkakészlet, valamint a 12 hüvelykes, 2160×1440 pixel felbontású Super AMOLED kijelző. A Qualcomm új chipje 30%-kal jobb teljesítményt biztosít, mint a Snapdragon 835-tel futó számítógépek. Az akku akár 20 órányi üzemidőt ígér, valamint a vállalat gyorstöltési technológiával is elláta a gépet, hogy minél hamarabb fel tudjuk tölteni azt. Memóriafronton 4 GB RAM került bele 128 GB belső tárhellyel.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Galaxy Book 2 Gigabit LTE kapcsolattal is rendelkezik, az integrált X20 modem támogatja a Cat.18 LTE 5CA-t és a 4X4 MIMO-t. Ami a kamerákat illeti, az előlapon egy 5 megapixeles lencsét találhatunk, illetve egy 8 megapixeles hátlapi kamera is adott.

További specifikációk közé sorolható a Dolby Atmos támogatottsággal ellátott két AKG hangszóró,  a két USB-C port, a microSD kártyanyílás, valamint a 3,5 mm-es jack-csatlakozó. A gép Windows 10 S-t futtat, a termékhez jár egy billentyűzet és egy S Pen stylus is. A Galaxy Book 2 értékesítése november 2-től indul többek között a Microsoft Store-ban 999.99 dolláros (~273.000 Ft) áron. Hazánkban – hasonlóan az első Galaxy Bookhoz – vélhetően hivatalosan nem kerül forgalomba.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: