Hirdetés

Valószínűleg senkinek nem hat majd sokkolóan, de ma kiderült, hogy a Google Pixel mobilok következő generációját a Qualcomm Snapdragon 835-ös rendszerchip hajtja majd. Az információ az Android Open Source Project egyik kódjából származik. Mivel az amerikai félvezetőtervező vállalat még nem jelentette be az előbb említett lapka örökösét, így bizony ez a legerősebb, márpedig egy referenciakészülékbe más nem kerülhet.

A hírek szerint nem kettő, hanem három Pixel debütál majd idén: a sima Pixel utódja jelenleg Muskie kódnéven fut, a Pixel XL idei variánsát pedig Walleye fantázianévvel emlegetik egyelőre. A harmadik eszköz Taimen megjelelöléssel fut, egyesek szerint ez váltja majd a Motorola Nexus 6-ot, amit évekkel ezelőtt dobtak piacra és nagyobb panelt kap, mint a Pixel XL. A másik lehetőség egy táblagép bejelentése, amire a 2015-ös Pixel C óta nem volt példa. Az idei Pixeleket a HTC gyártja.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

  1. Még mindig sajnálom, hogy kinyírták a Nexus vonalat. Mondjuk érthető, a Pixelekből nagyobb a profit.

Comments are closed.