Hirdetés

Az Oppo „almárkája”, a Realme épp most mutatta be harmadik okostelefonját és eddig ez ígérkezik a legérdekesebbnek. A Realme 2 Pro 6,3 hüvelykes FullHD+ kijelzővel és vízcsepp alakú (a Realme elnevezésében Dewdrop) notch-csal érkezik, Snapdragon 660 chipset hajtja majd és a tárhelyet tekintve a 8/128 GB-os verzióig lesz elérhető.

16+2 MP-es duál hátlapi kamerát szereltek bele, f/1.7 rekeszértékkel. Az előlapi kamera szintén 16 MP felbontású, a rekeszérték pedig f/2.0. A hátlapon találjuk még az ujjlenyomat-olvasó szenzort és a Realme logóját, de az előző két generációnál megismert gyémánt beütésű mintázat már nem jelenik meg.

Szoftvert tekintve ColorOS 5.2-t futtat a készülék, amely Android 8.1 Oreo alapokon nyugszik. Elérhetőek lesznek olyan funkciók, mint az „Easy Screenshot”, a Clone Phone vagy a Smart Play, ami például lehetővé teszi a videók futtatását a háttérben. 3500 mAh kapacítású akkut kapunk, ami egyelőre nem támogatja a gyorstöltést.

Három színben kerül piacra a telefon: fekete, sötétkék és világoskék. A készüléket legolcsóbban körülbelül 55.000 forintnak megfelelő indiai rúpiáért lehet majd megvásárolni az október 11-i megjelenés után. Ez lesz az első Realme készülék, amely Indián kívül is elérhető válik. Ennyi pénzért valóban kiváló ajánlat.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.