Az Apple egyelőre még nem kommunikálja, de ha Sirit megkérdezed, akkor elárulja, hogy mikor lesz a következő almás bemutató. Ha van bármilyen formában hozzáférésed az Apple hangalapú asszisztenséhez, kérdezd meg tőle: “when is the next apple event” és a lenti képen látható válasz fog fogadni.

A következő Apple bemutató tehát április 20-án lesz. A vállalat általában a bejelentés előtt egy héttel szokta kiküldeni a meghívókat, szóval hamarosan erre is lehet számítani.

UPDATE! Megjelent az Apple YouTube csatornáján az élő közvetítés linkje, magyar idő szerint 19:00-kor lesz a bejelentés.

Mit fognak bemutatni?

A mit mutatnak be kérdésre számtalan pletyka van, érkezhet új 12,9 hüvelykes iPad Pro mini-LED kijelzővel és Apple A14X chippel, de lehet, hogy új iPad Minit és új AirPods fülest is bemutatnak.

Személy szerint én nagyon várom, hogy bejelentsék az Apple Silicon következő generációját, de valószínűleg – legalább – a WWDC-ig várni kell ezzel.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.