Hirdetés

A Sharp bemutatta új csúcskategóriás okostelefonját, mely sok szempontból is érdekes. Az Aquos R nem követi a káva nélküli trendet, noha az oldalsókra nincs panasz, alul és felül van bőven hely.

A Sharp Aquos R fém keretet, valamint üveg elő- és hátlapot kapott, a kijelző alatt megtalálható az ujjlenyomat-olvasós home gomb is.

5,3 hüvelykes QHD kijelzőt kapott, ami egy 120 Hz-es, HDR 10 támogatottságú IGZO panelen alapszik, így a megjelenítési minőség, a színhűség brutálisan élethű lesz.

A hardverre sem lehet panasz, a 10 nanométeres Snapdragon 835 dolgozik benne, melyet 4 GB RAM-mal támogattak meg, a háttértár pedig 64 GB lett. A hátlapi kamera 22,6 MP felbontású, f/1.9-es rekeszértékkel és 90 fokos látószöggel bír, valamint kapott optikai képstabilizátort is. Az előlapra egy szintén nagy felbontású, 16 MP-es szenzor került.

Az akkumulátor 3160 mAh kapacitású lett, melyet USB-C interfészen keresztül és Quick Charge 3.0 technológiával lehet tölteni. 2017 a kávanélküliség mellett a személyi asszisztensek éve, itt debütált a Sharp megoldása is, az EMOP. A japán vállalat nem osztott meg semmilyen részletesebb infót ezzel kapcsolatban és az árazásról sem, Japánon kívül nem valószínű, hogy kapható lesz.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.