Az LG kiküldte közeledő médiaeseményére a meghívókat, mely egészen pontosan április 28-án lesz. Már szinte biztos, hogy bemutatkozik az új zászlóskészülék, az LG G4.

A meghívót a következő fejléccel látták el: “See the Great, Feel the Great”, amit egy bőr hatású anyagba véstek bele. A pletykák szerint az LG G4 prémium anyagokból fog készülni. Az LG nem csak Londonban tartja meg ezt a médiaeseményt, hanem New York, Párizs, Szöul, Szingapúr és Isztambul városában is, mindezen városokban ugyanakkor.

lg-april-28-event-1000x667

Az érkező zászlós készülékről többször is jelentek meg különféle pletykák és infók. Spekuláljunk egy kicsit. Ha hihetünk a híreknek, akkor a készülékben egy 5,5″-os QHD felbontású kijelző lesz, a vas pedig egy Snapdragon 808, 6 magos processzor egy Adreno 418-as grafikus chippel megfűszerezve, valamint társul még 3GB RAM memória is.

The LG G4 passes through GFXBench

Az LG G4 várhatóan 32GB-os belső tárhellyel, 16 megapixeles hátlapi kamerával és 8 megapixeles előlapi kamerával fog érkezni, és vélhetően Android Lollipop 5.1-t fog futtatni. Ez nem minden! Ugyanis a dél-koreai cég tervez egy phablet verziót is kiadni a G4-ből (nem mintha ez az 5,5″-os nem lenne az), és ez a készülék találóan az LG G4 Note nevet fogja kapni.

Ha újat tudunk, mindenképp értesítünk titeket

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.