Gondolom sokan sejtitek, hogy idén még egy ”nagyképű” telefont várnunk kell a Samsung műhelyéből. Én a Galaxy Note 6 phabletre gondolok. Sajnos arról nincs információ, hogy az EU-ban kapható lesz-e (mint tudjuk a Note 5 nem jelent meg nálunk).

A 6. Note valószínűleg erősebb hardvert kap mint a Galaxy S7 és örökli tőle az IP 68-as szabványt, de a mai pletykák szerint akár az edge képernyőt is átveheti. Annyit talán tudunk, hogy augusztus közepe felé várható a debütálás időpontja. Nagy eséllyel azért, hogy elvonja a figyelmet az új iPhone 7-ről. Hiszen már az Apple is forgalmaz tollat okos eszközeihez, szóval S Pen nem feltétlenül jelent akkora előnyt, mint régebben. A SamMobile értesülései szerint most kezdtek el dolgozni a Note 6 szoftverén mely a N930FXXU0APE1 firmware számot kapta (nagy eséllyel változni fog). Nyilvánvaló, hogy a TouchWiz felületet fogja megkapni (ez a Samsung saját átdolgozott Androidja, szóval ez egyértelmű).

Összességében nem sokat tudunk még sem a hardverről, sem a szoftverről. De az előző évekből kiindulva ez változni fog, hiszen eddig nem nagyon tudtak titkot tartani a Samsung mérnökei. Sok meglepetést rejt még a jövő ezen a téren. Olvassatok minket és tájékoztatunk titeket minden fejleményről!

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Fiatal informatikus vagyok, aki nagyon szereti az elektronikát. 2011-ben kezdtem el foglalkozni a mobiltelefonokkal és azóta is töretlen lelkesedéssel figyelem az újdonságokat.