A Samsung Gear Fit az első kézen hordható eszközök között volt. Lényegében egy kis keskeny kijelző csík, ahonnan elérhettük értesítéseinket és minden sporthoz kapcsolható funkciót (lépés számláló, futás, pulzusmérő, stb.). Most pedig jöhet a következő generáció, a Gear Fit 2.

Már szivárogtak ki képek az állítólagos Gear Fit 2-ről, ezek a képek a Twitteren ütötték fel a fejüket, Evan Blass-nak köszönhetően. Ez az új eszköz három különböző színben lesz elérhető: fekete, kék, rózsaszín és lila egy érdekes keveréke.

Samsung-Gear-Fit-2-leaked-press-renders Samsung-Gear-Fit-2-leaked-press-renders (2) Samsung-Gear-Fit-2-leaked-press-renders (1)

 

Nagy eséllyel a Samsung mérnökei egy AMOLED panelt szánnak majd az új sport órába. Ezzel együtt egy IP 68-as szabványt is emlegetnek, erre persze elengedhetetlen szükség van. Hiszen karunk vizes lehet, például gondoljunk csak egy kézmosásra (nem lenne jó, ha közben beázna az új drága óránk). Ennél persze többet is bír, hiszen nem csak teljes mértékben ellen áll a pornak, hanem 1.5 méter vízben minimum 30 percig képes életben maradni beázás nélkül. Tehát igazán jónak ígérkezik ez a kiegészítő is.

Sajnos az áráról még nincs semmi információnk, ennek ellenére azt nagy eséllyel állíthatjuk, hogy az idei év második felében mutatkozhat be a nagyközönségnek.

Forrás: PhoneArena