A minap fedeztünk fel egy új terméket a Samsung Magyarország weboldalán, ez pedig a Samsung Galaxy Tab S2 VE (Value Edition). Ami érdekes, hogy specifikációkat tekintve a készülék ugyanazt tudja, mint a normál Tab S2 modell, ugyanúgy 8 magos processzor van benne 4×1.8 GHz + 4×1.4 GHz órajelre skálázva. 3 GB RAM memória és 32 GB belső tárhelye jellemzi a készüléket hardveresen, továbbá ugyanaz a 8 megapixeles CMOS kameraszenzor a hátlapon.

samsung-galaxy-tab-s2-ve
A Samsung Magyarország weboldalán jelent meg a termék

A kijelző képátlója a Tab S2 VE esetében is 9.7 inch, a panel szintén Super AMOLED, a felbontás pedig 1536 x 2048 pixel. Ami kifejezetten érdekes, hogy a Samsung weboldalán a link SM-T813 modellnévre hivatkozik, amit több nemzetközi oldal is a Galaxy Tab S3-nak tudott be. A terméklap alján láthatjuk, hogy a Samsung Android Marshmallow felhasználói kézikönyvet mellékelt a termékhez, ami azt is jelentheti, hogy a Tab S2 VE Android 6.0-val érkezik egyenesen a dobozból.

A készülék egyébként fent van az Extreme Digital oldalán is, ahol 159.990 Ft-ba kerül, és az SM-T813-as modellszám is stimmel, viszont csak rendelésre vásárolható meg. A Samsung Galaxy Tab S2 VE-ből van 8.0 inches változat is, mely szintén fent van az Edigital-on, a modellszáma SM-T713, 119.990 Ft-t kóstál és szintén rendelésre érhető el.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMEdigital
FORRÁSSamsung
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.