A Samsung évek óta az első negyedévben megrendezésre kerülő Mobile World Congress keretein belül mutatta be legújabb Galaxy S csúcskészülékét, azonban most változhat a helyzet.

A Samsung egy jelentés szerint befejezte a Note7-et érintő belső vizsgálatot, tudják a hiba forrását, viszont még nem közölték ezt publikusan. Ennek tükrében viszont a Samsung Galaxy S8 megjelenésére még várnunk kell egy keveset. Eddig úgy volt, hogy a barcelonai MWC-n fogják bemutatni február végén, most azonban úgy hírlik, hogy áprilisra tolják a bemutatót és a sajtóesemény New York-ban lesz. Ez két okból szomorú számunkra: az első az az, hogy már mi is tűkön ülünk, hogy láthassuk a nagy “durranást” a Samsung-tól, másrészről pedig mi biztosan ott leszünk az MWC-n, viszont az amerikai sajtóesemény már neccesebb.

2015-ös Samsung Unpacked az MWC-n

Ha valóban így lesz, akkor a szállítás vélhetően május környékére tehető. A csúsztatásnak lehetnek pozitív hatásai is, például így több idejük lesz fókuszálni a biztonságra és tökéletesre tudják fejleszteni a készüléket. De lehet hoax is és ez csak egy álhír, hogy a média kicsit leszálljon a témáról és ne szivároghasson ki annyi információ. Mi mindenesetre bizakodunk az MWC-n való debütálásban és abban is természetesen, hogy addigra egy hibamentes készüléket tudnak előállítani.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook