Hogy mi? Kezdjük az elején. A Samsung Galaxy S7 Active okostelefont június elején mutatta be a koreai gyártó, IP68-as tanúsítvánnyal, valamint MIL-STD-810G katonai szabvánnyal.

Míg utóbbi az ütésállóságért felel, az IP68 szabvánnyal a készüléknek másfél méter mélységig és 30 percig vízállónak kell lennie. Néhány felhasználó jelezte, hogy nem annyira vízálló az S7 Active, mint azt a gyártó állította.

Egy teszt alkalmával két készüléket is víz alá raktak és beáztak. A Samsung ezután a vízállóság mögé állt, hogy márpedig a készülék megfelel az IP68 szabványnak. Ennek ellenére a Samsung kicserélte a hibás készülékeket a felhasználóknak garancián belül.

galaxy-s7-activeMost viszont a Samsung is belátta, hogy gond van a készülékkel. Van egy gyártósor, ami kifejezetten a Galaxy S7 Active készülékeket állítja össze. A Samsung közölte, hogy a gyártósoron van probléma, emiatt szembesülhetnek a készüléket használók a beázással. Ezt a hibát a Samsung orvosolta és most már valóban vízálló a Samsung Galaxy S7 Active. Akiknek beázott a készülékük, annak garancián belül, ingyen cseréli a Samsung.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.