A Samsung mostanság csak úgy ontja magából az új okostelefonokat és most kaptunk egy hírt egy újabb készülékről! Egy koreai újságban ugyanis volt egy cikk, mely szerint a Samsung sikerszériájának következő darabja, a Samsung Galaxy S5 várhatóan 2014 januárjában.

Megjelenés

A Samsung az S4-t ebben az évben adta ki, és megdöntött minden korábbi rekordot, ugyanis a megjelenés utáni első hónapban már is 10 millió darabot adott el belőle a koreai cég, ami nem összehasonlítható az Apple által diktált eladásokkal, de házon belül nagyon nagy teljesítmény.

Úgy néz ki, hogy a Samsung újabb áttörésre készül, ugyanis várhatóan a 2014 januárjában megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show (CES) kiállításon fogja bemutatni új zászlósát.

Ez a hír konkrétan a Samsung háza tájáról származik, ugyanis a Naver nevű koreai újság közölte ezt, aki szoros kapcsolatban áll a céggel. Tehát több mint valószínű a januári bejelentés.

Néhány embert meglephet, de ha beigazolódnak a hírek, akkor 2014 közepén már a boltok polcán fog díszelegni az új Galaxy S5.

Hardver

Nincs még konkrét pletyka/hír a készülék hardverével kapcsolatosan, annyit viszont tudunk, hogy valószínűleg 16 megapixeles kamerát fog kapni, valamint 8 magos Samsung Exynos processzort.

Ha nem akarsz lemaradni a legújabb infókról, kövess minket Facebookon 🙂

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.